Mobilierul scolar oferit de Rovimed Publishing House SRL(www.rovimed.eu) prezinta o selectie de foarte buna calitate pentru toate nivelurile de invatamant.

Vă invitam sa alegeti nivelul de invatamant care va interesează pentru a vedea toate materialele clasificate pe discipline sau specializari. In ceea ce priveste oferta de mobilier scolar, ROVIMED PUBLISHING HOUSE ofera mobilier incepand de la gradinita si terminand cu studiile post-universitare.

Clienții noștri sunt atât instituțiile de învățământ cât și numeroase firme de construcții și diverși parteneri pentru care Rovimed reprezintă soluția ideală pentru dotarea cu mobilier școlar a instituțiilor de învățământ și nu numai.

Bancile școlare și scaunele școlare respectă standardele internaționale EN 1729-1, standard care reglementează tipo-dimensiunile mobilierului școlar.

Toate produsele de pe site-ul www.rovimed.eu, bănci școlare, scaune școlare, mese grădiniță, scaune grădiniță, precum și restul mobilierului scolar beneficiază de termenul de garanție legal.

Pentru a asigura un raport optim calitate-pret, Rovimed Publishing House (www.rovimed.eu) a initiat propria productie de MOBILIER SCOLAR pentru gradinite, școli și licee