Se împlinesc 20 ani de când Rovimed este un partener fidel pentru şcoala românească în privinţa dotării şi modernizării bazei de materiale didactice si mobilier scolar.

Oferta noastră actuală este în concordanţă cu cerinţele curriculare moderne. Pe site-ul nostru informaţia este mereu actuală în ceea ce priveşte oferta și preţurile, produsele noi, promoţiile şi reducerile de preţuri. Rovimed este un partener fidel pentru gradinite, scoli si licee in dotarea si modernizarea bazei de materiale didactice si mobilier scolar.

Fie că sunteţi cadre didactice în căutare de materiale didactice care să vă ajute în demersul educaţional şi în punerea în practică a curriculumului, fie că sunteţi terapeuţi în cautare de materiale specifice sau părinţi preocupaţi de educaţia copilului, la noi găsiţi produse cu valoare pedagogică ridicată si care indeplenesc normele europene in vigoare incepind cu dotarile de baza (mobilier scolar, table scolare etc.) a gradinitelor si scolilor, pana la dotarea cu echipamente didactice pentru toate materiile de studiu ale ciclului primar, gimnaziu si liceu.

Clienţii noştri tradiţionali sunt instituţiile de învăţământ, cu care am stabilit o relaţie de colaborare veche de peste 20 ani. Ne adresam de asemenea, cluburilor sportive, firmelor şi altor colectivităţi, precum şi firmelor care vor să distribuie produsele noastre.

Rămânem la dispoziţia dvs. pentru sugestii sau informaţii suplimentare, cât şi pentru cereri de produse pe care vi le doriţi.

În speranta unei îndelungate colaborări.