Pentru a veni in sprijinul cadrelor didactice si nu numai Rovimed Didact va pune la dispozitie si servicii de Tipografie dar si o Editura cu peste 10 ani de experienta

Tipografia Rovimed (www.rovimed.net)

Rovimed ofera servicii complete de copiere si listare pe suport alb/negru si color orice format cu aparatura de ultima generatie.

Tipografia digitala Rovimed a fost creata in anul 2006 ca o necesitate de publicistica si servicii de tipografie digitala oferind clientilor posibilitatea de a-si tipari rapid si avantajos materialele (carti, reviste, pliante, cursuri universitare, lucrari stiintifice, tehnice, personale, doctorate pentru simpozioane, etc) cu ISBN, descriere CIP si fara restrictii de tiraj (tiparim chiar si un exemplar) (vezi detalii)

Editura Rovimed (www.rovimed.com)

Editura Rovimed Publishers este o firma privata infiintata in 2001, cu un profil editorial axat  pe carte scolara si universitara. Editeaza si tipareste cursuri universitare, lucrari stiintifice, tehnice, personale, doctorate pentru simpozioane, etc. 

Editura a publicat un numar semnificativ de titluri noi, de asemenea, exista si numeroase lucrari realizate cu licente de la prestigioase edituri din strainatate, aceasta tendinta fiind in continua crestere. Editura si-a propus sa incurajeze autorii romani, selectati cu grija din randul unor personalitati consacrate ale invatamantului, stiintei si culturii nationale: profesori universitari, cercetatori stiintifici, cadre didactice, invatatori, scriitori. (vezi detalii)